FIRA DE LA VIA AUGUSTA, DIUMENGE 1 DE MAIG 2016

Dijous, 28 d'abril de 2016 a les 00:00

La Via Augusta va de Roma a Cadis i te una longitud de 3000 km, la Fira es fa a Santa Fe del Penedès ..,.. el dia 1 de maig.

El proper diumenge 1 de maig de 2016, a Santa Fe del Penedès es celebrarà la tercera FIRA DE LA VIA AUGUSTA. Aquesta Fira vol ser una mostra dels productes agroalimentaris de la Vegueria Penedès apostant per productes de proximitat i d’alta qualitat.

Un dels espais centrals de la mostra serà la zona de degustació de vins i caves del municipi, on participen els cellers: Forns Raventós, Giró Ribot, Jané Santacana, Martí Serdà i De Moy Riviere.

Durant tot el dia la Fira es complementa amb un seguit d’activitats, totalment GRATUÏTES, especialment pensades per les famílies amb infants: caravanes de burrets, jocs gegants i jocs de fira.

Al matí l’espectacle d’aus rapinyaires, que tant d’èxit va tenir el primer any, torna a la Fira. A la tarda, l’espectacle dels Armats de Manresa ompliran l’espai de la Fira d’història i color.

Aquest any la Fira s’amplia a la zona de la Plaça Catalunya on es podran trobar diversos artesans de la comarca que oferiran els seus productes: teules pintades, caixes decorades a mà, espardenyes artesanals, pintura, ceràmica i altres.

(Hi haurà zona d’aparcament amb un trenet que portarà els visitants a l'espai de la Fira. També hi podreu trobar una zona de restauració per a qui li vingui de gust quedar-se a esmorzar i/o dinar.

Darrera actualització: 09.05.2021 | 11:58