Fira de la Via Augusta 2017 (programa a l'interior)

Dimarts, 25 d'abril de 2017 a les 00:00

La quarta edició de la FIRA DE LA VIA AUGUSTA es celebrarà el proper dilluns 1 de maig a Santa Fe del Penedès. Aquesta Fira vol ser una mostra dels productes agroalimentaris de la Vegueria Penedès apostant per productes de proximitat i d’alta qualitat.

Un dels espais centrals de la mostra serà la zona de degustació de vins i caves del municipi, on participen els cellers: Forns Raventós, Giró Ribot, Jané Santacana, Martí Serdà i De Moy Riviere a la zona dels Pins de Cal Ferret acompanyats d’una vintena de paradistes que ofereixen els seus productes agroalimentaris.

Els espectacles que aquest any s’han organitzat a la Fira són, a partir de les 11h i durant tot el matí Espectacle de bombolles de sabó. A les 12h i a les 17h, Espectacle Trial Show de Marcel Justribó.

Durant tot el dia la Fira es complementa amb un seguit d’activitats totalment GRATUÏTES, especialment pensades per les famílies amb infants: caravanes de burrets, jocs gegants i jocs de fira.

Un altra espai és la zona de la Plaça Catalunya on es podran trobar diversos artesans de la comarca que oferiran els seus productes: teules pintades, caixes decorades a mà, espardenyes artesanals, pintura, ceràmica i altres.

Aquest any, com a novetat, s’ha inclòs una Trobada d’intercanvi de de plaques de cava a partir de les 9:30 al Centre Cívic.

(Hi haurà zona d’aparcament amb un trenet que portarà els visitants a l'espai de la Fira . També hi podreu trobar una zona de restauració per a qui li vingui de gust quedar-se a esmorzar i/o dinar. )

Darrera actualització: 09.05.2021 | 11:41