Escola de Música de l'Alt Penedès (EMAP)

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

S'obre el termini per a inscripcions noves!

L’EMAP (Escola de música de l’Alt Penedès) és una escola de música de titularitat del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que acosta una formació musical de qualitat als municipis petits i mitjans d’aquesta comarca, gràcies a la col·laboració dels ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilobí del Penedès i Cabrera d’Anoia.

Ofereix diferents programes organitzats per edats i interessos, diversitat d’instruments, concerts, activitats, tallers i trobades, amb els objectius de fer possible la iniciació a la música per a totes les edats i de treballar per a la dinamització cultural dels municipis. És una escola oberta i vinculada al territori que vol impulsar la creació de formacions musicals integrades a la comarca.

Les classes es realitzen en espais cedits pels ajuntaments i segueix el calendari lectiu escolar.

L’EMAP és una escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb el Suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 07:37