Ban sobre el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal

Dilluns, 3 de juny de 2013 a les 00:00

Durant la passada campanya electoral vaig prometre a tots els veïns i veïnes del poble que si ens fèieu costat a les urnes es realitzaria una consulta popular sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

Arribat ja el moment en que els treballs de redacció, les modificacions i les al·legacions han estat estudiades, i abans d’enviar el POUM a la Dir. Gral. d’Urbanisme per la seva aprovació definitiva, el proper dia 9 de juny de 2013 es realitzarà la consulta popular sobre el POUM.

Per part de l’Equip de Govern s’han triat quatre persones prou representatives per tal de dirigir i controlar aquesta consulta. Aquestes persones són: Joan Gil, Jaume Múria, Pilar Valdivieso i Eduard Inglada.

Podran participar i votar tots els veïns i veïnes de Santa Fe que a la data de la consulta tinguin 16 anys complerts. El lloc de votació serà a les dependències municipals de 9,30 a 13,30 del matí. A les 14 hores un cop recomptades les butlletes de votació els responsables aixecaran acta de la votació que s’incorporarà a l’expedient del P.O.U.M.

Per tal de donar a conèixer les modificacions realitzades, les al·legacions rebudes, així com la seva resolució, el divendres dia 7 de juny a la sala del C.C.R. a les 21,30 hores es realitzarà un acte informatiu on es podran aclarir tots els dubtes i fer totes les preguntes que calguin sobre el tema. 

La consulta anirà sobre la següent afirmació:

  • Dono suport al projecte de POUM que es presentarà en el Ple Extraordinari del dia 12 de juny i que posteriorment s’enviarà a la Direcció General d’Urbanisme per a la seva valoració. 

Les paperetes i els sobres per votar SI ó NO es recolliran el mateix dia de la consulta en el lloc de votació. Per poder votar les persones s’hauran d’acreditar amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. 

Les quatre persones encarregades de dirigir i controlar la votació podran prendre en qualsevol moment les decisions que calgui per tal que la votació esdevingui en èxit de participació. 

Finalment, com a alcalde de Santa Fe, us vull animar a participar, tant en l’acte informatiu com en la mateixa votació. Santa Fe no pot estar sense planejament urbanístic i ara amb el vostre suport ho tirarem endavant, deixant clara quina és la voluntat dels veïns i veïnes de Santa Fe, un creixement esglaonat i controlat que no malmeti el nostre entorn i la nostra manera d’entendre la vida en un poble.

L’alcalde Jordi Rius i Cosialls

 

Darrera actualització: 09.05.2021 | 12:51