Fira de la Via Augusta 2017

Dilluns, 1 de maig de 2017 a les 00.00 h

9.30h - ESMORZAR POPULAR Botifarra amb patata al caliu i degustació de vi/cava i copa commemorativa de la Fira. Preu tiquet: 5€ Es podrà esmorzar a una zona habilitada amb bancs i taules de les 9.30h fins a les 11.30h aproximadament.

A partir de les 9.30h - Al Centre Cívic TROBADA D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA Es presentarà una ampolla de tiratge limitat, amb placa especial de trobada, de les Caves Giró Ribot de Santa Fe del Penedès. Informació i reserves d'ampolles: 667 699 092 (Cuqui).

A partir de les 11.00h i durant tot el matí ESPECTACLE DE BOMBOLLESDE SABÓ Juga i participa en un espectacle per a grans i petits.

11.30h - ENTREGA DE PREMIS Del concurs d'engalanament dels balcons i façanes de Santa Fe.

A partir de les 12.00h ESPECTACLE TRIAL SHOW DE MARCEL JUSTRIBÓ Marcel Justribó, destacat trialista del nostre país, farà diferents demostracions a la zona dels Pins de Cal Ferret.

I PODREU DINAR AMB PRODUCTES DE LA TERRA a la zona habilitada per a degustacions dels stands de la Fira. També hi haurà servei de bar i una Food Truck de cuina catalana i una creperia que oferiran menjar durant tot el dia.

A partir de les 17.00h ESPECTACLE TRIAL SHOW DE MARCEL JUSTRIBÓ Marcel Justribó, destacat trialista del nostre país, farà diferents demostracions a la zona dels Pins de Cal Ferret.

Durant tot el dia ACTIVITATS INFANTILS GRATUÏTES: · Caravana de burrets (passejades pel poble) · Anem als "cavallitos", una antiga atracció accionada manualment · Jocs gegants tradicionals de carrer · Jocs de fira: joc del conill, joc del neuler i joc de la granota.

FIRA D'ARTESANS AGROALIMENTARIS DE LA VEGUERIA PENEDÈS: formatges, embotits, pa, xocolates, mel, carquinyolis, verdures, aviram, herbes, olis, licors, galetes, most, bolets, melmelades i altres. MERCAT D'ARTESANIA: ceràmica, teules pintades, bijuteria, jocs, sabons...

DEGUSTACIONS DE PRODUCTES DE LES CAVES I CELLERS DE SANTA FE · Caves FORNS RAVENTÓS · Caves GIRÓ RIBOT · Caves JANÉ SANTACANA · Caves MARTÍ SERDÀ · Vins DE MOY RIVIERE

Copa commemorativa i degustació: 3€. Degustació: 1,5€.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 08:41